21 de setembre de 2020 21/9/20

Les Coves de Vinromà instal·larà el cinquè contenidor en el 2018

  L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà instal·larà el cinquè contenidor per a matèria orgànica el proper 2018, després de les diferents gestions realitzades amb l'objectiu de començar amb el seu ús avançant-se a la legislació marcada per la Unió Europea, la qual estableix l'ús obligatori d'aquest contenidor per al 2020.

  L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha participat en diferents reunions, així com en la I Jornada de Bioresidus celebrada a Vila-real en els últims dies, en representació dels municipis de Les Coves de Vinromà, Benlloch, Vilanova d'Alcolea i la Torre en Domenech, els quals aposten per la introducció prèvia d'aquest nou contenidor.

  Aquesta mesura pretén la conscienciació de la ciutadania en matèria de reciclatge, així com una adaptació progressiva a l'ús d'aquest contenidor de residus orgànics pels seus avantatges per al medi ambient.

  En els pròxims mesos es continuarà treballant en fórmules que permetin la instal·lació d'una unitat per habitatge i es desenvoluparà una campanya per informar a la població.

  L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que "anem a avançar- nos en la instal·lació de l'anomenat cinquè contenidor perquè es tracta d'una mesura amb beneficis mediambientals. Tenim la responsabilitat de fomentar la recollida selectiva de residus i de conscienciar a la població, i aquesta és una gran oportunitat per seguir aquesta tasca".

  Pujar