elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà instal·la la il·luminació nadalenca amb llums led per a afavorir l'estalvi energètic

Les Coves de Vinromà instal·la la il·luminació nadalenca amb llums led per a afavorir l'estalvi energètic
  • Aquestos adorns lumínics ja llueixen en els carrers Raval de València, Boix Moliner, Castelló, av. Constitució i plaça Espanya

Les Coves de Vinromà ha instal·lat la il·luminació nadalenca als carrers del municipi, que aquest any utilitzarà de nou llums LED amb la finalitat de contribuir a l'estalvi energètic durant aquest període festiu.

Aquest any els elements decoratius utilitzats estan formats per 10 panells, 2 rètols lluminosos de felicitació de les festes, una cortina lumínica col·locada al balcó del consistori i l'arbre de Nadal instal·lat en la plaça Espanya.

En concret, aquestos adorns nadalencs ja llueixen als carrers Raval de València, Boix Moliner, Castelló i av. Constitució, de manera que doten d'ambient festiu el conjunt de vies que travessen la localitat.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que ‘continuem apostant per l'eficiència energètica amb la instal·lació de bombetes led de baix consum en la totalitat d'elements decoratius, ja que ens permet combatre aquesta despesa energètica extra rebaixant la factura i reduint els índexs de contaminació’.

Pujar