elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà informa sobre la convocatòria de cursos de socorrisme per a aturats

    L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha informat sobre la convocatòria de cursos gratuïts de socorrisme per als mesos de desembre i gener amb l'objectiu d'oferir possibilitats formatives a les persones aturades.

    Aquestos dos cursos del Servef sobre 'Socorrisme en espais aquàtics naturals' i 'Socorrisme en instal·lacions aquàtiques' estan dirigits a demandants d'ocupació majors de 18 anys i ofereixen certificació acreditada en tot l'Estat i a nivell europeu.

    El termini d'inscripció per a aquesta formació que es realitzarà a Castelló finalitza dimarts que ve 19 de desembre i les persones interessades poden dirigir-se a l'Ajuntament de la localitat. També existeix la possibilitat d'assistir al curs a partir del 9 de gener si existeixen places disponibles.

    L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'considerem que aquesta formació gratuïta pot ser interessant, ja que ofereix l'oportunitat d'obtenir certificació acreditada i pot obrir la porta a la inserció laboral en els mesos d'estiu'.

    Pujar