elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà incentivarà les compres en la Fira de Nadal amb l'obsequi de bosses reutilitzables

Les Coves de Vinromà incentivarà les compres en la Fira de Nadal amb l'obsequi de bosses reutilitzables
  • El públic rebrà una d'aquestes bosses per cada 25 euros de compra, acció que mostra la implicació del consistori a favor de la sostenibilitat

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà promourà les compres en la Fira de Nadal amb la novetat de l'obsequi de bosses reutilitzables per als veïns i visitants que realitzen les seues compres nadalenques en aquest esdeveniment, el qual se celebrarà el 14 i 15 de desembre amb la finalitat d'oferir un ampli ventall d'articles nadalencs i promocionar el producte gastronòmic local.

Aquesta acció promocional consisteix en el lliurament d'una d'aquestes borses per cada 25 euros de compra, de manera que els diferents estands participants donaran un tiquet als clients que podrà acumular-se segons vagen comprant en els diferents llocs de la fira.

A més de potenciar les compres nadalenques en el propi municipi i dinamitzar l'economia local, aquesta iniciativa també pretén fomentar hàbits sostenibles amb la substitució de les bosses de plàstic.

‘Aquest any hem volgut incorporar aquesta novetat perquè creiem que és una manera de potenciar les compres i de sumar atractiu a l'experiència d'assistir a la fira. A més, amb esta acció mostrem la nostra implicació constant perquè cada dia siguem més conscients de la necessitat de respectar el medi ambient’, ha indicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

Pujar