elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà habilita la baixada de la pinada que enllaça el casc antic amb el Camí Nou

Les Coves de Vinromà habilita la baixada de la pinada que enllaça el casc antic amb el Camí Nou
  • L'actuació incrementarà la seguretat de la zona i connectarà el casc antic amb la ruta urbana verda que discorre paral·lela al riu, projecte que va aconseguir el primer premi provincial CRU-II

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està treballant en l'adequació de la baixada que travessa la pinada situada entre el Carrer Tiradors i el Camí Nou amb la finalitat d'habilitar una connexió per als vianants segura que servisca d'enllaç entre el casc antic i la ruta urbana verda creada en el Camí Nou.

Els treballs, que continuaran en els pròxims dies, condicionaran aquesta baixada dotant-la d'escalons que incrementen la seguretat de la zona. A més, s'instal·larà una barana sobre el mur existent d'acord amb l'estètica utilitzada en el nou vial paral·lel al riu.

Aquesta actuació segueix la línia de treball de regeneració urbana iniciada amb la reconversió del Camí Nou en una ruta urbana verda, projecte que va aconseguir el primer premi provincial del Concurs d'Idees CRU-II per l'ús d'elements ceràmics respectuosos amb l'entorn paisatgístic.

“Aquest enllaç per als vianants ens permet revitalitzar el barri antic i afegir valor a l'entorn del riu. És una acció que dóna continuïtat al projecte de regeneració urbana desenvolupat en el Camí Nou, que s'ha convertit en una ruta urbana concorreguda habitualment pels veïns i veïnes”, ha assenyalat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

Pujar