elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà fomenta l'ocupació amb la contractació de 7 persones durant la temporada d'estiu

  • L'Ajuntament també ha aconseguit les subvencions EMCORP i EMERGE, que crearan ocupació entre altres 8 persones desocupades a partir de setembre

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà oferirà un total de 7 llocs de treball de caràcter temporal per a cobrir les necessitats dels mesos d'estiu en la seua aposta per crear oportunitats laborals entre els veïns i veïnes en situació de desocupació.

Així mateix, 5 joves formaran part del personal de serveis relacionats amb la piscina municipal, mentre que les altres 2 persones desenvoluparan les tasques pròpies de peó d'obres i serveis. En aquest sentit, el procés de selecció d'aquestes 2 últimes ofertes ja ha sigut iniciat per part del Servef, inversió que es cobrirà mitjançant l'obtenció de la subvenció del “Pla d'Ocupació 2021” de la Diputació de Castelló, l'import de la qual és de 8.888’88 euros.

El consistori també ha aconseguit les subvencions EMCORP i EMERGE de la Generalitat Valenciana, que sumen 87.800 euros i possibilitaran la contractació de 8 persones desocupades a partir del mes de setembre.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que “una de les prioritats d'aquest equip de govern és la generació d’ocupació perquè sabem que per als veïns i veïnes és molt important poder optar a un treball en el propi municipi. El nostre esforç per obtindre subvencions i la inversió municipal ens estan permetent crear oportunitats entre les diferents franges d'edat”.

Pujar