elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà finalitza els treballs en els camins rurals per a millorar el trànsit pel terme municipal

Les Coves de Vinromà finalitza els treballs en els camins rurals per a millorar el trànsit pel terme municipal
  • L'actuació s'ha dut a terme en les Foies, la Travessa i Regadiu, vies habituals per a accedir a zones agrícoles i ramaderes

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha finalitzat les obres en els camins rurals, actuació que millorarà el trànsit pels principals accessos al terme municipal facilitant així la mobilitat dels veïns i veïnes.

En concret, l'actuació s'ha dut a terme en els camins les Foies, la Travessa i Regadiu, tres vies d'ús habitual per a accedir a les zones agrícoles i ramaderes.

El pressupost de la intervenció, que ha ascendit a 131.591 euros, s'ha executat mitjançant l'obtenció d'una subvenció de la Conselleria d'Agricultura quantificada en 87.646,76 euros, de manera que la resta s'ha cobert amb inversió municipal.

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha indicat que “mantindre els camins rurals en condicions és una qüestió de primer ordre, per la qual cosa cada any invertim en la seua adequació amb la finalitat de facilitar la circulació als veïns i veïnes que diàriament utilitzen aquestos vials”.

Pujar