elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà duplicarà el servei de socorrisme i neteja de la piscina municipal

Les Coves de Vinromà duplicarà el servei de socorrisme i neteja de la piscina municipal
  • S'han fet treballs de neteja i reorganització de les instal·lacions amb la finalitat de proporcionar un espai segur davant del Covid-19

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà duplicarà el servei de neteja i socorrisme de la piscina municipal durant aquest període estival, a més s'estan ultimant els treballs de condicionament amb la finalitat d'oferir als usuaris unes instal·lacions segures.

Habitualment es comptava amb dos socorristes, però aquest estiu seran quatre les persones encarregades de la vigilància i supervisió de la seguretat dels banyistes. Quant al servei de neteja, estarà format per dues persones que s'ocuparan de mantenir les instal·lacions netes i desinfectades en tot moment per a garantir uns nivells adequats de protecció i minimitzar el potencial de transmissió del Covid-19.

A més, amb la finalitat de complir amb les mesures de distanciament s'ha augmentat la zona de terrassa del bar i s'ha instal·lat una tanca perimetral per independitzar la terrassa de la zona de bany.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que "s'estan fent treballs de neteja i manteniment amb l'objectiu que la piscina municipal estiga llesta per a la seua obertura quan el govern central ens ho permeta, previsiblement durant el mes de juny".

Pujar