elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà dóna a conèixer la portada guanyadora del concurs del programa de les festes patronals

Les Coves de Vinromà dóna a conèixer la portada guanyadora del concurs del programa de les festes patronals
  MÉS FOTOS
  Les Coves de Vinromà dóna a conèixer la portada guanyadora del concurs del programa de les festes patronals - (foto 2)

  L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha donat a conèixer els resultats del concurs de la portada del programa de festes, organitzat per la Fundació Docent Privada en col·laboració amb el consistori del municipi, que ha recaigut en el treball presentat per Dora Villaplana Muñoz.

  Tal com indiquen les bases del concurs, una Comissió formada per membres de la Fundació Docent Privada, la Comissió participativa de festes, l'AMPA, l'Associació de la Joventut Covarxina i un fotògraf han triat la proposta guanyadora, d'entre un total de 8 treballs presentats.

  Una de les particularitats del certamen d'enguany ha sigut la temàtica del cartell, que s'ha dedicat al centenari de la Valltorta, de manera que la proposta guanyadora recrea un conjunt d'arquers i animals.

  El lliurament del premi, dotat en 250 €, es realitzarà durant els actes programats en les festes patronals d'agost.

  L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït a tots i totes la seua participació en el concurs i ha destacat que "ja tenim portada per al programa, la qual va a presentar a la ciutadania els actes preparats per a les festes d'agost. La nostra enhorabona a la seua autora".

  Pujar