elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà convoca una nova edició del Certamen Literari Ramon Ràmia

Les Coves de Vinromà convoca una nova edició del Certamen Literari Ramon Ràmia
  • Els treballs poden presentar-se a la casa consistorial fins al 23 d'abril

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha convocat una nova edició del Certamen Literari Ramon Ràmia, un concurs orientat a la creació literària que busca despertar la capacitat creativa dels més joves.

Enguany la temàtica del certamen gira al voltant dels oficis tradicionals de la vida rural, com l'agricultura, el pastoreig o l'apicultura, sent el tipus de text de lliure elecció.

Les narracions podran lliurar-se fins el pròxim dia 23 d'abril. El concurs està dirigit a tota la població i estructurat en diverses categories, de manera que podran participar els alumnes del CEIP La Moreria, alumnat d'ESO i també tots els adults que ho desitgen.

Així mateix, les persones guanyadores que hagen participat en la categoria d'adults o alumnat d'ESO rebran com a premi una tablet i per a la resta de categories el premi serà una targeta regal de 60 €.

Les bases del certamen, que poden consultar-se en les oficines i web municipals, indiquen que els textos seran en valencià, i que es faran públics els premis en un acte que tindrà lloc a la Casa de la Cultura.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha animat a tota la ciutadania a participar. ‘Amb aquest tipus de convocatòries estem fomentant l'interès per la literatura i incentivant l'ús literari del valencià’, ha remarcat.

Pujar