1 d’octubre de 2020 1/10/20

Les Coves de Vinromà convoca una nova edició del Certamen Literari Ramon Ràmia

  L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha convocat una nova edició del Certamen Literari Ramon Ràmia, concurs emmarcat en la programació del Dia Internacional del Llibre que busca el foment de la creació literària.

  Enguany la temàtica d'aquest certamen de relat curt és la interculturalitat, de manera que es poden presentar narracions d'un màxim de 10 pàgines fins al pròxim 11 d'abril.

  La convocatòria està oberta a la participació dels alumnes del CEIP La Moreria, alumnes d'ESO i tots aquells adults que ho desitgen. Així mateix, s'han establert cinc categories de premis consistents en tres targetes regal per a adquirir material escolar i dues tablets.

  Les bases del certamen, que poden consultar-se en les oficines de l'Ajuntament i que en breu estaran disponibles en la web municipal, indiquen que els textos seran en valencià i que el jurat serà designat per la comissió de cultura del consistori.

  El regidor de Cultura, Joan Villaplana, ha recordat que 'amb aquest certamen literari pretenem despertar la capacitat creativa dels més joves, que poden optar a quatre de cinc categories. Engunay apostem de nou pel manteniment de la convocatòria de la passada edició, en la qual vam incorporar nous premis amb la finalitat d'animar la participació'.

  Pujar