elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà comença les obres de millora de les voreres del Carrer Doctores Sales

Les Coves de Vinromà comença les obres de millora de les voreres del Carrer Doctores Sales
  • Les obres s'emmarquen en el Pla Castelló 135 de la Diputació, per la qual cosa no suposen inversió municipal

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha començat els treballs de millora de les voreres del Carrer Doctores Sales, els quals atendran la petició del veïnat i milloraran el dia a dia dels usuaris d’aquest carrer.

Les obres consisteixen en l'adequació de les voreres del tram deteriorat d'aquesta via. L’actuació també contempla el canvi de l'escomesa de l'aigua potable, la qual cosa comporta el trasllat del comptador que actualment està a l'interior d'una parcel·la a la nova vorera.

Aquestes obres suposen una inversió de 20.000 euros, però no impliquen cap despesa per al consistori, ja que es cobriran amb la subvenció del Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló. Així mateix, la resta de la quantía d’aquesta ajuda s’ha dedicat a l’ampliació del cementeri municipal i a la remodelació dels banys i el magatzem de la Pista Ravaleta.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha destacat que ‘la renovació de les voreres en aquesta zona del poble era necessària per a millorar el dia a dia de la ciutadania, per la qual cosa hem considerat convenient dedicar aquesta part de la subvenció del Pla Castelló 135 a la seua millora, atenent així una petició veïnal’.

Pujar