elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà celebrarà les IV Jornades Pictòriques del 2 al 4 de juliol

Les Coves de Vinromà celebrarà les IV Jornades Pictòriques del 2 al 4 de juliol
  • La proposta està organitzada per l'Ajuntament i Icona Cultural, amb la col·laboració de la Diputació i del Museu d'Art Contemporani de Vilafamés

Les Coves de Vinromà acollirà les IV Jornades Pictòriques “El paisatge com a referent plàstic” del 2 al 4 de juliol, proposta organitzada per l'Ajuntament i Icona Cultural amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i del Museu d'Art Contemporani Vicent Aguilera i Cerni de Vilafamés que congregarà en el municipi a artistes interessats a formar-se i compartir coneixements.

Les jornades, que estan dirigides a pintors/es majors de 18 anys i seran impartides pel professor i pintor Vicent Varella, constaran de sessions teòriques i pràctiques de pintura al natural que es desenvoluparan al llarg dels tres dies. Així mateix, després de la finalització de les jornades el consistori organitzarà una exposició de les obres pintades.

La iniciativa està pensada per a un màxim de 20 participants i la inscripció podrà realitzar-se per a dos o tres dies, de manera que l'Ajuntament ofereix als qui el sol·liciten allotjament gratuït en l'Alberg Municipal.

Les inscripcions tenen un cost de 50 € i poden formalitzar-se fins al 30 de juny a través dels correus electrònics gestiocultural@iconaestudi.com i info@lescovesdevinroma.es, o via WhatsApp en el telèfon 656 34 27 52.

“Continuem potenciant la formació artística amb l'organització d'aquestes IV Jornades Pictòriques, que són una oportunitat interessant per als artistes i que tindran un impacte econòmic i turístic positiu per al nostre municipi en possibilitar l'estada dels artistes durant tres dies”, ha explicat l'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos.

Pujar