elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà celebrarà el II Festival de Teatre de l'11 al 14 de juliol

Les Coves de Vinromà celebrarà el II Festival de Teatre de l'11 al 14 de juliol

  Les Coves de Vinromà celebrarà el II Festival de Teatre de l'11 al 14 de juliol amb el propòsit de continuar apropant propostes culturals a veïns i visitants amb la capacitat d'atraure a tots els públics.

  Després del bon acolliment de la primera edició, aquest any l'Ajuntament ha ampliat el festival a 4 jornades, de manera que ha concentrat les propostes de formació per als joves en els dos primers dies amb l'oferta de tallers gratuïts d'interpretació i d'acrobàcies i cos, les inscripcions per als quals han de realitzar-se en el consistori. 

  Serà el cap de setmana quan sobre l'escenari es donaran cita companyies com ‘Hominum Teatre’, que representarà l'obra ‘Homini Lupus’, un espectacle que combina la virtuosidad musical amb les dramatúrgies del teatre de carrer. 

  L'assaig obert de la Companyia de Barcelona ‘The Kellys’ i un contacontes  a càrrec de Món d’Animació també formen part de la programació. Finalment, els castellonencs Amics del Teatre seran els encarregats de baixar el teló del festival amb l'obra ‘Un mes tu, un mes yo’, que oferiran el diumenge a les 19.30 hores.

  L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que ‘amb aquest cicle de teatre volem continuar complementant l'oferta cultural del municipi amb propostes novedoses relatives a les arts escèniques. En definitiva, es tracta d'oferir un cap de setmana de teatre del qual puguen gaudir tant joves com adults’.

  Pujar