elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Ple de les Coves de Vinromà aprova destinar part del pressupost de festes a la reparació dels llavadors de la Font de Company

El Ple de les Coves de Vinromà aprova destinar part del pressupost de festes a la reparació dels llavadors de la Font de Company
  • La sessió també ha aprovat l'adhesió del municipi al Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l'Ocupació Plana Alta Nord

El Ple de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha aprovat un expedient de modificació de crèdit per a dedicar 40.000 € del pressupost de festes a la reparació dels llavadors de la Font de Company danyats durant les últimes pluges.

També ha format part de l'ordre del dia, l'aprovació de l'adhesió del municipi al Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l'Ocupació Plana Alta Nord orientat a posar en valor els recursos locals quant a promoció de l'ocupació i impulsar el desenvolupament local i econòmic i l'enfortiment de la sociedad.

La sessió ha acordat la rescissió del conveni con el Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat i l'eixida del Pacte por l'Ocupació Castelló Nord. Així com l'aprovació del compte general de l'exercici 2019.

L'agraïment de l'alcaldessa a associacions i particulars por la cooperació i solidaritat que han mostrat des de l’inici de l'Estat d'Alarma també ha ocupat part de la sessió.

“La reparació de la coberta dels llavadors de la Font de Company és una actuació totalment necessària i amb l'actual situació en la qual no podrem celebrar unes festes corrents, creiem convenient dedicar aquest pressupost a la reparació d'aquest bé patrimonial”, ha destacat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

Pujar