elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà amplia el Poliesportiu Municipal “El Temple” amb una nova pista de pàdel

Les Coves de Vinromà amplia el Poliesportiu Municipal “El Temple” amb una nova pista de pàdel
  • La nova instal·lació donarà resposta a l’alta demanda en la pràctica d’aquest esport

L’Ajuntament de les Coves de Vinromà està treballant en el muntatge d’una segona pista de pàdel que s’instal·larà al poliesportiu municipal “El Temple” amb la finalitat de cobrir el gran nombre de sol·licituds de reserva de la pista existent que es reben a través de l’app i oferir oportunitats per fomentar els hàbits de vida saludable.

Amb aquesta nova construcció, la zona esportiva municipal comptarà amb dues pistes de pàdel, una de voleibol de platja, un frontó, un camp de futbol de gespa natural i una pista de futbol-5, una pista de tennis, una de básquet, una de skate i les dues piscines, instal·lacions amb servei de pàrquing, cafeteria, vestuaris i dutxes.

El projecte de la nova pista que s’ubicarà al costat del frontó, s’ha dut a terme amb una inversió municipal de vora 12.000 €. Es preveu finalitzar el muntatge i fer l’obertura al públic durant el mes de novembre. 

L’alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “era necessària la construcció d’aquesta nova pista perquè hi havia una altíssima demanda per part dels nostres veïns i veïnes en la pràctica d’aquest esport”.

 

Pujar