elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà àmplia el Poliesportiu Municipal amb una segona pista de pàdel

Les Coves de Vinromà àmplia el Poliesportiu Municipal amb una segona pista de pàdel
  • L'actuació permetrà atendre l'alta demanda cap a aquest esport, que s'ha convertit en la disciplina més practicada registrant un total de 947 reserves

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha ampliat l'oferta del Poliesportiu Municipal “El Temple” amb una segona pista de pàdel, actuació que pretén donar resposta a la creixent demanda cap a la pràctica d'aquest esport i oferir opcions de vida saludables.

El projecte d'aquesta nova pista situada junt al frontó s'ha desenvolupat amb una inversió municipal aproximada de 12.000 euros. Així mateix, la construcció d'aquesta segona pista de pàdel se suma a les instal·lacions per a la pràctica de vóley platja, skate, frontó, futbol 5, piscina i camp de futbol que alberga el Poliesportiu Municipal.

Aquesta actuació permetrà atendre el gran nombre de sol·licituds de reserva rebudes a través de l'app, la qual ha confirmat el pàdel com la disciplina esportiva amb més adeptes. De fet, en l'actualitat el pàdel registra un total de 947 reserves, seguit pel frontó amb 35 sol·licituds.

Així mateix, s'ha dut a terme l'envidrament del bar de la piscina amb la finalitat de poder oferir aquest servei durant la temporada hivernal.

“Amb la construcció d'aquesta segona pista de pàdel continuem millorant les instal·lacions esportives municipals i atenem les necessitats dels usuaris, ja que les xifres de reserva han demostrat una elevada acceptació per aquest esport”, ha afirmat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

Pujar