elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà afronta la tornada a l’escola complint la normativa vigent i incrementant el servei de neteja

Les Coves de Vinromà afronta la tornada a l’escola complint la normativa vigent i incrementant el servei de neteja
  • Les instal·lacions del CEIP La Moreria ja han sigut desinfectades per a garantir la seguretat de l'alumnat

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà afronta la tornada als centres educatius complint la normativa vigent i incrementant el servei de neteja per a garantir la seguretat dels xiquets i xiquetes.

De fet, una empresa contractada pel consistori ja ha desinfectat les instal·lacions del CEIP La Moreria amb l'objectiu de deixar-les en les condicions higièniques fixades pel protocol sanitari de cara al pròxim dilluns.

Així mateix, entre les mesures de seguretat relatives al Covid-19 també destaca la realització de les activitats extraescolars en un altre espai municipal, de manera que el col·legi públic només romandrà obert en horari escolar. En aquest sentit, l'equip de govern està treballant en la programació de les extraescolars que s'oferiran a partir d'octubre, les quals estan pendents de la resolució d'una subvenció sol·licitada a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

“La salut dels xiquets i xiquetes és una qüestió prioritària per a nosaltres, per la qual cosa davant aquesta situació extraordinària hem seguit els protocols establits per a garantir la seguretat de l'alumnat, docents i famílies, i hem reforçat la neteja”, ha explicat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

Pujar