elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà adequarà la Ruta dels Molins amb nova cartelleria

Les Coves de Vinromà adequarà la Ruta dels Molins amb nova cartelleria
  • L'Ajuntament aconsegueix una subvenció de 5.193,04 euros de la Generalitat Valenciana per a millorar aquest recurs turístic

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà adequarà La Ruta dels Molins amb la finalitat d'incrementar l'atractiu d'aquest recurs turístic del municipi, actuació que es durà a terme mitjançant una subvenció de Turisme Generalitat Valenciana que suma 5.193,04 euros.

Concretament, aquesta inversió consistirà en la instal·lació de nova cartelleria i senyalística al llarg d'aquesta ruta senderista, elements que actualment estan deteriorats. Així mateix, en les pròximes setmanes es col·locaran cartells identificatius en els diferents punts d'interés com la Moreria, la Cova Campana, el Molí l'Om i l’Assut, de manera que es prolongarà la ruta fins al Molí Troneta després de la donació d'aquest enclavament realitzada al municipi per Montserrat Albella Llopis.

A més d'aquestes accions, també s'arreglaran altres espais de la ruta com la barana de fusta de la pujada a la Moreria, a la qual s'aplicarà un tractament per a protegir-la de les inclemències meteorològiques.

També està previst que la Ruta dels Molins s'adapte als nous temps amb la inclusió de codis QR en els nous senyals, els quals redirigiran a un vídeo-conte que s'està desenvolupant per a explicar d'una manera lúdica i didàctica els principals atractius de la ruta.

L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha explicat que “l’actuació ens permetrà posar en valor la riquesa d'aquest enclavament oferint a veïns i visitants recursos turístics de qualitat que combinen natura, història i patrimoni”.

Pujar