elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà adequa el cementeri de cara a la festivitat Tots Sants

Les Coves de Vinromà adequa el cementeri de cara a la festivitat Tots Sants
  • L'Ajuntament ha posat en marxa un protocol de seguretat enfront de la COVID-19

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està treballant en l'adequació del cementeri amb la finalitat de millorar les condicions de l'espai de cara a la festivitat de Tots Sants. A més, s'ha creat un protocol de seguretat enfront de la COVID-19 amb l'objectiu de protegir al màxim a la ciutadania, davant la previsió d'un augment de les visites al cementeri per aquesta data.

El consistori està fent tasques de desbrossament, neteja i adequació de les jardineres. A més, es renovarà la pintura de l'entrada i s'efectuaran diverses reparacions de manteniment. Aquests treballs s'uneixen a les obres d'ampliació del cementeri dutes a terme a l'inici de l'any i emmarcades en el Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló, que han dotat a aquest l’espai de 48 nous nínxols i una porta d'accés al pati exterior.

Quant a les mesures de seguretat relatives a la COVID-19, a l'entrada estarà controlat l'aforament de l'espai i es comprovarà que totes les persones usen mascareta. Així mateix, hi haurà un dispensador de gel hidroalcohòlic a la disposició dels visitants i es vigilarà que es respecte la distància interpersonal de seguretat. Cal recordar que el cementeri romandrà obert de 8:00 h a 20:00 h de manera ininterrompuda.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha recordat que "de cara al pròxim 1 de novembre es preveu un augment de les visites al cementeri, per això és molt important que tots siguem responsables enfront de la COVID-19, respectem la distància interpersonal, usem la mascareta i recordem que estem encara immersos en una pandèmia".

Pujar