elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà acollirà un campament medieval amb motiu de la “Territorio Templario Run & Bike Experience”

Les Coves de Vinromà acollirà un campament medieval amb motiu de la “Territorio Templario Run & Bike Experience”

    Les Coves de Vinromà acollirà un campament medieval el pròxim 2 de novembre amb motiu de la “Territorio Templario Run & Bike Experience”, prova que transcorre per paratges i castells templers de la província entre els dies 1 i 3 de novembre i que en la seua segona etapa passarà pel municipi.

    Es tracta d'un campament medieval que muntarà la delegació de recreació històrica del Club de Tir amb Arc de Borriana en el punt d'avituallament d'aquesta carrera impulsada per Diputació. En concret, les persones que s'apropen a aquest punt podran veure recreacions de la vida quotidiana dels campaments medievals amb diverses demostracions i participar en una activitat de tir amb arc llançant les primeres fletxes amb l'assessorament adequat.

    A més, aquest espai inclourà una exposició d'armament, documents medievals, maquetes de màquines de setge o elements d'escriptura, entre altres.

    Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de les Coves de Vinromà que busca donar visibilitat al municipi i opcions d'oci aprofitant el pas de de la “Territorio Templario Run & Bike Experience”.

    Pujar