elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El coronavirus deja en las últimas horas 27 positivos y 4 fallecidos en la provincia de Castellón

El coronavirus deja en las últimas horas 27 positivos y 4 fallecidos en la provincia de Castellón
  • Nou residències de majors de la província es troben intervingudes per Sanitat

La pandèmia del coronavirus contínua colpejant a la província de Castelló. En aquest primer de maig, el virus deixa a la província 27 nous positius i un total de quatre morts en tan sols vint-i-quatre hores.

Segons les dades facilitades per la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en aquests moments a les províncies valencianes hi ha un total de 3.878 casos actius i el total de pacients que han passat el virus des de l'inici de pandèmia és de 12.209.

A nivell provincial, a Castelló romanen ingressats 74 pacients dels quals 51 estan graven en l'UCI dels hospitals castellonencs. A més, des de l'última actualització 26 persones han rebut l'alta després de superar la malaltia.

Referent als professionals sanitaris, a Castelló han rebut l'alta 116 però hi ha el total de positius en el col·lectiu sanitari és de 758 segons l'última actualització.

Finalment, des de Sanitat informen que en aquests moments hi ha 30 residències intervingudes per presència de *coronavirus de les quals 9 es troben a la província de Castelló.

Pujar