23 de novembre de 2020 23/11/20

Continuen el fred i la neu aquest cap de setmana en la província de Castelló

Continuen el fred i la neu aquest cap de setmana en la província de Castelló - (foto 1)

  Per a aquest cap de setmana es preveu que continue el mateix temps que aquesta setmana: fred i neu. Segons l'Agència Estatal de Meteorologia, per a aquest dissabte es preveu el cel pràcticament aclarit i amb les temperatures amb pocs canvis en referència a les viscudes aquest dijous.

  També hi haurà gelades febles a l'interior i vent procedent de l'oest i nord-oest fluix, amb alguns intervals de moderat especialment en el litoral. Quant a les temperatures, la màxima estarà a Vinaròs amb 16 graus, seguida dels 15 graus de la Vall d'Uixó i de Castelló, Burriana amb 14 graus, i Morella tan sols aconseguirà els 7 graus de màxima.

  I respecte a les mínimes, 6 graus per a la Vall d'Uixó i Vinaròs, 5 per a Castelló i en la capital dels Ports el termòmetre baixarà fins menys un grau.

  Per al diumenge no s'esperen fenòmens significatius. Hi haurà intervals nuvolosos, els quals seran més abundants a la vesprada, però les temperatures pujaran, sobretot les mínimes. Vent de l'oest fluix també estarà present durant aquesta jornada.

  A pesar que durant l'últim dia del cap de setmana pugen una mica les temperatures, traguen el paraigua perquè per al dilluns dia 18 hi ha probabilitat de precipitacions febles i la cota de neu estarà entre els 1.000 i els 1.200 metres.

  Pujar