30 de novembre de 2020 30/11/20

Compromís escoltarà les al·legacions al Pla General en una ronda de contactes amb col·lectius de Castelló

Compromís escoltarà les al·legacions al Pla General en una ronda de contactes amb col·lectius de Castelló - (foto 1)
  • La formació reactiva la sectorial d’Ordenació del Territori i Transició Ecològica

Els regidors de Compromís per Castelló Ignasi Garcia i Francesc Mezquita han participat en la reunió de la sectorial d’Ordenació del Territori i Transició Ecològica, recentment constituïda. La mesa de treball assessorarà els regidors de la formació valencianista i aportarà idees sobre temes tan transcendentals per a la ciutat com l’ordenació urbanística, la qualitat ambiental o la gestió de residus.

Respecte al Pla General, i davant de la imminent resposta per part de la Conselleria de Medi Ambient al respecte del projecte detallat, Garcia ha explicat que la sectorial ha acordat reunir-se per a revisar les al·legacions de diferents col·lectius i entitats. Així mateix, Compromís es trobarà amb aquestes associacions que han al·legat «per escoltar i debatre la seua postura de primera mà».

«Per a nosaltres és fonamental escoltar les persones expertes que formen part de la sectorial i que els seus coneixements ens servisquen per a canalitzar les al·legacions dels veïns i decidir què ha de romandre i què s’ha de modificar en un pla que definirà el futur urbanístic, social i ambiental de Castelló», ha assegurat el portaveu del grup municipal de Compromís, Ignasi Garcia.

Pel que fa a la qualitat ambiental i la sostenibilitat, Compromís per Castelló realitzarà un monogràfic sobre la situació de la ciutat i de zones especialment sensibles, com és el Grau. També explicaran les polítiques que la Conselleria de Medi Ambient està executant a Castelló en aquest sentit.

En gestió de residus,  la sectorial de Compromís per Castelló se centrarà el dos objectius fonamentals: la reducció dels residus generats i, posteriorment, la correcta separació d'aquests de manera que «les plantes dels abocadors reben la brossa el més classificada i preparada possible per al reciclatge», en paraules de Garcia.

Pujar