25 de setembre de 2020 25/9/20

Compromís demana a la Diputació la cessió definitiva del pavelló Pablo Herrera a l'Ajuntament de Castelló

Compromís demana a la Diputació la cessió definitiva del pavelló Pablo Herrera a l'Ajuntament de Castelló - (foto 1)

  Compromís demanarà que el pavelló Pablo Herrera del Grau, actualment propietat de la Diputació, siga cedit de forma definitiva a l'Ajuntament de Castelló. Dóna d'esta forma suport a la proposta que el Regidor d'Esports, Enric Porcar, va traslladar a la Junta de Govern de l'Ajuntament el 14 de setembre, en la que es demanava formalment la cessió definitiva de l'immoble «Donat que l'Ajuntament va a fer-se càrrec de les reparacions de la coberta, com ha estat fent-se càrrec des de la seua cessió en 1986, no té sentit que la instal·lació continue en mans de la Diputació», ha explicat el portaveu de Compromís en la institució provincial, Xavier Trenco.

  Segons Trenco, «l'acord al que s'ha arribat hui en la Comissió de Serveis a la Ciutadania és positiu, ja que permetrà a l'ajuntament la realització d'unes reparacions que no oblidem, eren obligació de la Diputació com a propietària.».
  Trenco ha recordat que «donat que l'ajuntament assumirà la reparació, la Diputació podria invertir en altres instal·lacions esportives de la ciutat.»

  En este sentit s'ha manifestat el portaveu de Compromís en l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, qui ha manifestat que «la Diputació té un deute moral amb la ciutadania de Castelló. Cal recordar a Vicent Sales i Javier Moliner que a més de militants del Partit Popular, son regidors de l'Ajuntament de Castelló i representen als ciutadans de la nostra ciutat». Segons Garcia, «Javier Moliner ha de tindre present que el ser President de la Diputació és conseqüència de ser regidor per Castelló».

  En per tot això que Compromís a la Diputació de Castelló proposarà una moció, per tal de demanar que es cedisca definitivament este espai a l'Ajuntament i que acorde amb este inversions en diversos espais esportius de la ciutat.

  Pujar