1 d’octubre de 2020 1/10/20

Compromís considera que el govern central ‘torna a prendre el pèl a Castelló amb el rodalies’

  El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha manifestat que “després de les reaccions de la dreta respecte als Pressupostos Generals de l’Estat no podem fer altra cosa que estar estupefactes”. Garcia ha expressat que “ens crida l’atenció d’una forma brutal que tal com s’està pressupostant el rodalies significa que no es farà en una barbaritat d’anys”.

  “No podem continuar esperant. Fa molt de temps que el País Valencià rep menys diners del que li pertoca per població, fa molt de temps que necessitem una injecció econòmica, i fa molt de temps que necessitem infraestructures bàsiques per al nostre desenvolupament econòmic com el Corredor Mediterrani, i no podem continuar amb xantatges i promeses per un Partit Popular que mai està pensant en nosaltres”, ha denunciat el portaveu Garcia.

  Així mateix, Ignasi Garcia ha declarat que “no té cap trellat que la portaveu del PP, Begoña Carrasco, critique de forma furibunda el fet que l’Ajuntament de Castelló executem el 85% del pressupost, una execució que està en la mitjana espanyola, i en canvi aplaudisca de forma entusiasmada que l’estat central no execute ni el 34% del pressupost del 2017”. Front a aquestes reaccions, Garcia ha afirmat que “no és una doble vara de medir, és una vergonya total que demostra que no s’està pensant en els interessos dels castellonencs i castellonenques, sinó que està pensant única i exclusivament en el partidisme”.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Pujar