25 de setembre de 2020 25/9/20

Comença una nova edició de les masterclass AlumniSAUJI

  El programa dels antics alumnes de la Universitat Jaume I, AlumniSAUJI, ofereix als membres Premium la possibilitat d’assistir de manera gratuïta a algunes sessions de màsters universitaris, propis, cursos d’expert i cursos d’especialització, per refrescar o ampliar els seus coneixements. Les masterclass tenen com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades de l’oferta formativa de postgrau de la Universitat Jaume I.

  D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters o cursos de forma gratuïta. Aquestes sessions poden tractar-se des de conferències fins a assignatures completes bé presencials o bé en línia, per facilitar també l’accés a persones que no tenen disponibilitat horària o personal per desplaçar-se al campus. La formació de postgrau es caracteritza per la seua alta especialització i per oferir una visió actualitzada i d'avantguarda dels sectors a què pertany, pel que aquesta és una oportunitat única per seguir adquirint coneixements.

  Aquest curs, les masterclass comencen amb tres sessions al setembre i quatre a l’octubre que versaran sobre temàtiques tan diferents com «Mediació policial en via intrajudicial» dins del Curs d’Expert en Mediació Policial (11 de setembre); «Per què hem de col·laborar amb el professorat? El cas de la relació família i escola», dins del Màster universitari en Intervenció i Mediació Familiar (21 de setembre); «GC-MS Coupling (Espectrometria de Masses)», dins del Màster universitari en Tècniques Cromatogràfiques Aplicades (28 de setembre); «Iniciació a la normalització», dins del Màster propi en Gestió Integrada de la Qualitat, el Medi Ambient i la Prevenció de Riscos Laborals (13 d’octubre); «Filosofia per la pau», dins del Màster universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament (27 d’octubre); «Normativa lingüística de l’Espanyol», dins del Màster universitari en Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües (30 d’octubre) o «Una perspectiva ètica sobre l’obra de Jane Austen» dins del Màster universitari en Investigació Aplicada en Estudis Feministes de Gènere i Ciutadania (30 d’octubre).

  Les inscripcions ja estan obertes per a totes les sessions. Els requisits són ser titulat o titulada universitari i membre de la categoria AlumniSAUJI Premium o estudiantat UJI. En alguns casos, es requereix també tenir una titulació afí al contingut del màster.

  El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com d’ aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

  Pujar