elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ROBATORIS A BETXÍ I ONDA

Nou colp als furts en el camp: detenen a dues persones per robar comptadors d'aigua a Betxí i Onda

Nou colp als furts en el camp: detenen a dues persones per robar comptadors d'aigua a Betxí i Onda
  • Els danys denunciats per la Unió Llauradora ascendeixen a 200.000 euros

La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones com a autors de dotze delictes de robatori amb força i sis de furt de comptadors de reg, ocorreguts en les localitats de Betxí i Onda.

La investigació es va iniciar el mes de juliol passat quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement de diversos robatoris de comptadors d'aigua de diversos hidrants instal·lats per a la irrigació dels camps d'arbres fruiters i de les quals es van veure afectades diverses cooperatives de reg de la Plana Baixa denunciats en el seu moment per la Unió Llauradora els qui van valorar els danys causats en 200.000 euros.

L'equip ROCA de la Guàrdia Civil de Borriana, especialitzats en la prevenció i investigació de robatoris en el camp, va iniciar un operatiu en el qual gràcies a llargues i intenses jornades de vigilància van provar que els delinqüents cometien xicotets robatoris emprant poc temps per a no ser sorpresos in fraganti.

A més de les vigilàncies es van sumar multitud de labors d'investigació més tècniques que van culminar amb la detenció de dos homes, tots dos de 45 anys d'edat als quals se'ls atribueix fins al moment un total de 18 delictes contra el patrimoni.

Les actuacions han sigut realitzades per l'Equip ROCA del Lloc de la Guàrdia Civil de Borriana i les diligències instruïdes juntament amb els detinguts han sigut entregats en els Jutjats de Nules.

Pujar