24 d’octubre de 2019 24/10/19

Clavell: 'El PPCS defensa les infraestructures útils que facen avançar al sector turístic de Castelló’

Clavell: 'El PPCS defensa les infraestructures útils que facen avançar al sector turístic de Castelló’ - (foto 1)

  El número 1 del Partit Popular de la província de Castelló al Congrés dels Diputats, Óscar Clavell, ha assegurat que “només una terra que té infraestructures de qualitat pot avançar, generar riquesa, ocupació i oportunitats". El candidat del PPCS ha apuntat que “la meua llavor a Madrid, si així ho decideixen els ciutadans el pròxim 28 d'abril, és reivindicar les infraestructures útils i productives per a la província, perquè no pot ser que el Govern de Pedro Sánchez haja aparcat la finalització de l'Autovia de Castelló i que s'estiguen ralentint les obres de la N-232 a Morella”.

  Així doncs, Clavell ha assegurat que “seré la veu a Madrid per a reivindicar les millors infraestructures i serveis per a millorar la connexió de la província de Castelló i lluitar contra la despoblació”. El candidat del PPCS considera que “les millors infraestructures, més oportunitats per al turisme i per a la indústria. I per tant per a la creació d'ocupació i la generació d’oportunitats”.

  Clavell ha assenyalat que “amb el Govern de Pedro Sánchez, s'ha frenat la creació d'ocupació, descendeix l'afiliació a la Seguretat Social i els ERE han augmentat un 92%”.

  Així mateix, Clavell ha apuntat que defensarà a Madrid la inversió per a frenar la regeneració de la Costa i "que s'aplique la clàusula de salvaguarda i que nostres taronges lluiten en igualtat de condicions”.

  ocultar
  Clavell: 'El PPCS defensa les infraestructures útils que facen avançar al sector turístic de Castelló’
  Pujar