25 de novembre de 2020 25/11/20

Clavell : “Castelló mereix unitat però també eficàcia”

Clavell : “Castelló mereix unitat però també eficàcia” - (foto 1)
  • Clavell: “És el moment de la responsabilitat, però ja hi haurà temps perquè s'assumisquen les responsabilitats”

El diputat nacional del Partit Popular, Óscar Clavell, ha advertit hui que “la província de Castelló mereix unitat però també mereix eficàcia davant la crisi del Coronavirus”. Així ho ha explicat el dirigent popular qui ha manifestat que des del PP “estem al costat del Govern i hem donat suport a l'ampliació de l'estat d'alarma” ja que “ara mateix és el moment de la responsabilitat, ja arribarà el temps de les responsabilitats”.

El diputat nacional ha volgut “enviar tot el suport del PP al personal sanitari, a les forces de seguretat, policies, transportistes, periodistes, empelados de supermercat… És fonamental la labor que estan realitzant per a superar aquesta crisi”.

Clavell ha lamentat “que mentre uns es juguen la vida i ho donen tot per frenar la pandèmia, la Generalitat valenciana menyspree als sanitaris en declaracions públiques” si bé considera que “el pitjor de tot és que el personal sanitari no té el material suficient per a protegir-se, els han abandonat i deixat als peus dels cavalls”.

Una ineficàcia “que se suma a per exemple la falta de gestió de la Diputació que 15 dies després segueix sense articular mesures per a ajudar als municipis”. Els pobles xicotets de l'interior es troben sense ajudes per a desinfectar, amb els centres de salut tancats i sense pressupost per a actuar.

El dirigent popular considera que “la prioritat ara és que totes les administracions facen el seu treball i que el personal sanitari dispose d'equips de protecció, que arriben els test per a saber qui està contagiat i que els ajuntaments tinguen mecanismes per a protegir als seus veïns”.

Pujar