elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A juí un clan de 25 persones que comptava fins amb tastadors de droga a Almassora i Castelló

A juí un clan de 25 persones que comptava fins amb tastadors de droga a Almassora i Castelló
  • Es demanen penes de fins a 10 anys de presó per a este clan familiar

Esta setmana l'Audiència Provincial de Castelló jutja a 25 persones de Castelló i Almassora, la majoria pertanyents a la mateixa família, acusades de traficar amb drogues.

El clan venia sobretot tot cocaïna, heroïna i marihuana. La Fiscalia sosté que dos dels encausats eren els que encapçalaven l'organització i s'ocupaven de comprar la droga en grans quantitats que posteriorment passaven a altres processaments perquè la vengueren a la menuda.

A més, uns altres dels processaments actuaven com a tastadors de droga, quan pensaven comprar una quantitat important, com a correus de la mateixa o com a xofera dels líders en les operacions de compra.

Al febrer de 2019 es van practicar les entrades i registres en els domicilis dels encausats, localitzats a Castelló, Almassora o el Grau de Castelló, i es van localitzar diferents quantitats de diverses substàncies i els utensilis necessaris per a preparar-la per a la seua venda.

La Fiscalia demana inicialment per als acusats penes que oscil·len entre els 11 mesos i els deu anys de presó per diversos delictes contra la salut pública, un delicte de blanqueig de capitals i un altre de defraudació del fluid elèctric.

Pujar