elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les ciutats de Castelló amb casos de COVID-19 en les últimes dues setmanes

Les ciutats de Castelló amb casos de COVID-19 en les últimes dues setmanes
  • En elperiodic.com fem repàs d'aquells municipis que continuen sumant casos de coronavirus durant la desescalada

El COVID-19 està remetent a poc a poc. Els casos i morts per coronavirus se situen ja en xifres mai abans vistes des de l'inici de la pandèmia. Però, malgrat això, existeixen municipis que encara registren nous casos a causa d'aquesta malaltia. Molts altres, sobretot els més xicotets, mantenen les seues estadístiques sense comptar cap infectat.

Castelló és la ciutat que més nous casos per coronavirus ha registrat en les últimes dues setmanes, amb un total de 16. La ciutat suma un total de 410 infectats i 44 morts. Vila-real també ha registrat nous casos en aqueix període, sis nous infectats que sumen un total de 216 des que va començar la pandèmia, les dades també indiquen que hi ha hagut 40 defuncions en la localitat.

Fins a quatre nous casos de coronavirus s'han produït a Benicàssim en els últims catorze dies, sumant un total de 40 i amb cinc defuncions. Borriana, per part seua, ha registrat altres tres casos nous pel COVID-19. En el municipi els contagiats són ja 285 i registren 39 morts.

Rossell, un cas especial

Malgrat que, com s'ha comentat, la pandèmia sembla estar decaient a Espanya, hi ha localitats com la de Rossell en les quals les dades estan sent pitjors en aquestes dates que el que han sigut durant aquests últims mesos.

Des de l'inici de la pandèmia, en la localitat del Baix Maestrat hi ha hagut cinc contagis. La dada és que tres d'aqueixos casos s'han produït en les últimes dues setmanes, durant el procés de desescalada. És a dir, que més del 50% dels contagis han sigut en els últims 14 dies. Afortunadament, malgrat aquest repunt de casos en el municipi, no es comptabilitza cap mort per la malaltia.

Més ciutats amb nous contagis

Al nord de la província, a Vinaròs, hi ha hagut dos casos nous en els últims 14 dies. Això suma un total de 33 contagiats a la ciutat que ha patit una defunció. Altres ciutats han comptabilitzat un nou contagi per coronavirus en les últimes dues setmanes, entre les quals destaquen Almassora, amb un total de 50 casos i tres morts; Morella, també amb 50 contagiats des de l'inici de la pandèmia, encara que amb 23 defuncions; i la Vall d'Uixó, amb 48 casos totals i 14 defuncions.

A més, altres municipis han registrat un cas de coronavirus en les últimes dues setmanes. Aquests han sigut Alcalá de Xivert, Almenara, Artana, Càlig, Moncofa i Montán.

Pujar