elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mig centenar de professores de l'UJI, en un rànquing internacional d'investigadores

Mig centenar de professores de l'UJI, en un rànquing internacional d'investigadores
  • Amb la nova classificació, el CSIC dóna visibilitat a les dones que es dediquen a la investigación

Deu investigadores de la Universitat Jaume I de Castelló dels àmbits de la psicologia, la química i l’economia s’han situat entre les mil primeres en el rànquing d’investigadores espanyoles i estrangeres que treballen a Espanya, segons les dades dels seus perfils públics personals en Google Scholar. La primera edició d’aquest rànquing inclou un total de 5.600 investigadores ordenades per l’impacte a escala mundial de la seua recerca, 52 d’elles de la universitat pública de Castelló.

Entre les mil primeres se situen les investigadores Marisa Salanova Soria de l’Àrea de Psicologia Social; Cristina Botella i Azucena García Palacios de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics; Mercè Correa Sanz de Psicobiologia; María Ibáñez Martínez de Química Analítica; Susana Llorens Gumbau i Isabel M. Martínez Martínez de Psicologia Social; Rosa Llusar Barelles de Química Física; Inma Martínez Zarzoso d’Economia Aplicada i Beatriu Escuder Gil de Química Orgànica.

L’objectiu d’aquesta nova classificació, elaborada pel Consell Superior d’Investigacions Científiques, és augmentar la visibilitat de les dones dedicades a la investigació i del treball que realitzen, a través d’una eina d’accés públic de fàcil creació i consulta com és Google Scholar.

Web del rànquing: https://www.webometrics.info/en/investigadoras

 

Pujar