22 d’octubre de 2020 22/10/20

La Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau de l'UJI celebra el Dia Internacional de la Pau amb un seminari

    La Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau celebra el Dia Internacional de la Pau el pròxim 21 de setembre amb el seminari intercultural «Fent les paus: una reconstrucció de la història del màster de la pau», a càrrec de la directora de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau, Sonia París. El seminari tindrà lloc a les 14.30 a les 16.30 hores a la sala d’actes de l’Escola de Doctorat i també es retransmetrà en línia.

    Sonia París és doctora per la Universitat Jaume I i professora en l'àrea de Filosofia del Departament de Filosofia i Sociologia de la mateixa universitat. Ha fet treballs de recerca en la Universitat de San Francisco (Califòrnia, EUA) i ha impartit docència de postgrau en la Universitat Autònoma de l'Estat de Mèxic (Toluca). Les seues principals línies d'investigació són la Història de la Filosofia, la Fenomenologia, la Filosofia per a la Pau i la Transformació Pacífica dels Conflictes.

    Aquest esdeveniment dóna la benvinguda a una llarga llista de seminaris interculturals setmanals que pretenen crear un fòrum en el qual, tant estudiantat com professorat, fomenten una perspectiva crítica, reflexiva i comparativa sobre diferents continguts, diferents cultures representades en el mateix i experiències, interessos i projectes per la pau dels participants.

    Pujar