elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Càtedra FACSA d'Innovació en el cicle integral de l'aigua organitza un seminari sobre Aigua i Cooperació al Desenvolupament

    La Càtedra FACSA d'Innovació en el Cicle Integral de l'Aigua de la Universitat Jaume I, dins de la seua línia de treball de Cooperació al Desenvolupament, organitza el seminari titulat «Etiòpia i l'aigua: implementació de noves formes de gestió i execució de projectes de desenvolupament». En aquesta ocasió, Paco Moreno, fundador, president i director de projectes a Etiòpia de l'ONGD Amigos de Silva i que porta més de 10 anys treballant en projectes d'aigua, nutrició i salut en aquest país, explicarà el treball que realitzen per a facilitar el proveïment d'aigua potable a poblacions desfavorides de la regió d'Afar, Etiòpia. El seminari tindrà lloc el dijous 21 de desembre de 2017 a les 12 hores en el campus de la Universitat Jaume I.

    L'experiència acumulada de Amigos de Silva després de 12 anys de treball continu en terreny manifesta l'estreta vinculació entre els projectes relatius a la sanitat amb els projectes vinculats a l'aigua. Per aquest motiu, l'ONGD va ampliar des dels primers anys de funcionament l'àmbit dels projectes a l'aigua com element important per a la millora de les condicions de vida de la població i la reducció de les malalties associades a la seua falta.

    Al costat d'aquests projectes d'aigua, Amigos de Silva està desenvolupant amb el CSIC a Etiòpia la implementació d'un projecte de millora de la qualitat de l'aigua mitjançant la utilització d'un nou sistema de filtrat que redueix significativament la concentració de fluor en l'aigua.

    L'accés a aquesta activitat és gratuït prèvia inscripció en la web de la Càtedra: www.catedradelagua.uji.es.

    Pujar