2 de desembre de 2020 2/12/20

La Càtedra FACSA-UJI convoca els quarts premis als millors treballs en temes d'aigua

    La Càtedra FACSA d'Innovació en el Cicle Integral de l'Aigua de la Universitat Jaume I convoca la quarta edició dels premis al millor projecte de final de grau, final de màster i tesi doctoral. La Càtedra continua apostant per incentivar el talent dels investigadors i investigadores i reconéixer aquesta labor dins de l'estudi del cicle integral de l'aigua, premiant els treballs més destacats realitzats pels joves investigadors. I el que és més important, mostrant a la societat els excel·lents treballs que s'estan realitzat, en les universitats i centres d'investigació, i el gran esforç dedicat a tractar de conservar l'aigua com a recurs essencial. Un altre dels objectius fonamentals que es planteja la Càtedra amb aquests premis és atraure futurs investigadors i investigadores amb talent cap a aquest àmbit d'estudi fonamental per al desenvolupament sostenible de la societat.

    L'elevat nivell mostrat pels participants en les primeres edicions va animar a estendre els premis a tot el territori nacional l'any passat, sent un èxit de participació i qualitat dels treballs presentats. Per això, els premis es consoliden en l'àmbit nacional i podrà presentar-se qualsevol estudiant universitari o investigador que haja defensat el seu treball final de grau, treball final de màster o tesi doctoral en alguna universitat pública o privada d'Espanya durant els anys 2018 i 2019 i que s'inscriguen en l'àmbit del cicle integral d'aigua en un sentit ampli.

    La convocatòria estarà oberta fins al 15 de març de 2020. Les bases i les instruccions per a participar es poden consultar en la web de la Càtedra www.catedradelagua.uji.es.

    El tribunal estarà format pel professor Sergio Chiva, director Càtedra FACSA-UJI; José Guillermo Berlanga, director de l'àrea de R+D+i i Millora Contínua de Grup Gimeno, i els professors Jorge Rodríguez del Masdar Institute of Cience & Technology d'Abu Dhabi; Teresa Huguet Vicent, de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Javier Navarro, Miguel Martín i Fernando M. Alzamora de la Universitat Politècnica de València. La dotació dels premis és de 300 euros per al millor treball final de grau, 400 euros al millor treball final de màster i 1.000 euros a la millor tesi doctoral. Els treballs premiats es publicaran en la web i, si el jurat ho considera oportú, es realitzarà una publicació de la tesi doctoral dins de la col·lecció de la Càtedra de l'UJI.

    Pujar