26 de maig de 2020 26/5/20

Castelló no registra cap mort ni nou contagi en 24 hores

Castelló no registra cap mort ni nou contagi en 24 hores - (foto 1)
  • Una gran notícia per a la província, que ha registrat fins ara 212 defuncions i 1.505 casos de coronavirus

La província de Castelló ha confirmat aquest divendres una gran notícia: no s'ha registrat cap mort ni cap contagi per coronavirus en 24 hores. Així s'extrau de la informació facilitada aquest divendres a la vesprada per la conselleria de Sanitat en un comunicat en el qual ha explicat que s'han confirmat 35 nous casos i set defuncions en la Comunitat Valenciana. Cap d'ells ha sigut a la província de Castelló.

Així, des que va esclatar la pandèmia, a la província s'han registrat 212 defuncions i 1.505 casos (confirmats PCR als quals cal sumar test). Sanitat ha detallat que a Castelló cal restar un cas positiu que es va comptabilitzar ahir i que, després de la prova de confirmació, finalment ha donat negatiu.

A la província s'han curat ja 1.418 persones des que va esclatar la pandèmia, nou en les últimes hores. Així mateix, hi ha en aquests moments quatre persones ingressades en les UCI dels hospitals provincials i 18 en hospitalització general.

A més. per tercer dia consecutiu no es registra cap defunció de residents de geriàtrics per coronavirus. Hi ha ara mateix casos positius en deu residències de majors, de les quals huit estan sota vigilància.

Es redueix l'hospitalització en UCI a la meitat en una setmana

Tal com ha destacat Sanitat en el comunicat, el nombre de pacients en les Unitats de Vigilància intensiva per coronavirus en la Comunitat Valenciana s'ha reduït un 50% en l'última setmana. Hui dia, només hi ha 34 persones que requereixen aquestes cures en tota la Comunitat, 5 menys que en l'actualització d'aquest dijous.

Les altes a pacients amb coronavirus també segueixen en augment. S'han registrat 186 més des de l'última actualització, la qual cosa eleva a 10.709 el total de persones que s'han curat en la Comunitat: 1.418 a la província de Castelló, 3.872 en la d'Alacant i 5.414 en la de València, a les quals cal sumar altres 5 corresponents a desplaçats. Suposen ja el 70% del total de casos positius.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar