24 de novembre de 2020 24/11/20

Castelló té quatre casos confirmats de coronavirus

Castelló té quatre casos confirmats de coronavirus - (foto 1)
  • La província conté l'expansió ja que cap d'aquests quatre contagis ha sigut en les últimes hores

La Comunitat València registra actualment 119 casos per coronavirus, 21 en les últimes hores. D'aquest centenar de casos només quatre s'han registrat a la província de Castelló. Es tracta, per tant, d'una informació positiva si a això li sumem que aquests contagis no han sigut en les últimes hores.

Així, pel que respecta a Castelló, dos són un matrimoni italià ingressat a l'Hospital Provincial, un altre una dona francesa d’Alcossebre i una quarta senyora que està en aïllament domiciliari. Recordem que el primer cas en la Comunitat va ser d'un veí de Burriana que ja ha sigut donat d'alta.

Així les coses, aquestes últimes hores s'han registrat 21 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana, 17 a València i 4 a Alacant. Un dels casos confirmats és el de la Directora General de Salut Pública en la Comunitat Valenciana, Ofelia Gimeno Forner. Amb tots ells són ja 119 els casos confirmats: 85 a València, 30 a Alacant i 4 a Castelló.

Ressaltar també que de tots aquests casos, 31 es troben ingressats i 60 es recuperen en el seu domicili, mentre que 28 dels 30 casos positius de la residència de persones majors es troben en el centre. A més, hi ha 130 professionals sanitaris en aïllament preventiu.

La consellera ha informat també que, fins al moment, s'han realitzat 2.221 proves amb resultat negatiu i que la línia 900 300 555 ha atés des que es va posar en marxa més de 12.600 crides.

Pujar