30 de novembre de 2020 30/11/20

Castelló finalitza la setmana amb quasi mig centenar de nous casos

Castelló finalitza la setmana amb quasi mig centenar de nous casos - (foto 1)
  • Un total de 9 residències de la província estan intervingudes per Sanitat

La província de Castelló ha registrat en les últimes hores un total de 49 nous casos positius en coronavirus, enfront dels 67 d'Alacant i els 133 de València. Així, segons les dades facilitades per la conselleria de Sanitat en aquests moments hi ha actius a la província és de 658 pacients.

En aquests moments, als hospitals de la província hi ha 90 persones hospitalitzades de les quals 14 es troben en l'UCI, la resta es troben en aïllament domiciliari. Des de l'inici de la pandèmia el nombre total de casos positius és de 1.591 a Castelló.

Referent als morts a causa del COVID-19, s'han produït un total de 1.190 defuncions en la Comunitat Valenciana, tenint lloc 177 a la província. En les últimes hores, han mort 18 persones però no s'ha precisat el lloc en el qual es trobaven hospitalitzats.

Finalment, Sanitat ha comunicat que hi ha un total de 9 residències de majors intervingudes a Castelló: 1 en el departament de Vinaròs, 4 en el departament de l'Hospital General de Castelló i 3 en el departament de la Plana. La novena residència pertany al departament de Sagunt, encara que està situada en un municipi de la província de Castelló.

Pujar