elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Castelló celebra una interparlamentària davant els "càstigs" del PSOE a la província

El PP de Castelló celebra una interparlamentària davant els "càstigs" del PSOE a la província
  • Els populars celebren a Vall d'Alba una reunió amb tots els parlamentaris del PP de Castelló per a defensar a la província

  • Vicente-Ruiz: “Els governs d'esquerra només porten desigualtat, atur i retallades en inversions”

El Partit Popular de Castelló celebrarà demà una reunió interparlamentària provincial a Vall d'Alba. Els parlamentaris provincials, autonòmics i nacionals es reuniran en una jornada a la qual assistiran el president del Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, així com la presidenta regional del PPCS, Isabel Bonig, que acudirà a la clausura.

Tal com ha explicat hui la secretària general del PP a Castelló, Elena Vicente-Ruiz, “es tracta d'una manera d'evidenciar que Castelló mereix un tracte just davant els càstigs de l'esquerra a Castelló”.

En primer lloc la secretària general ha parlat de la Generalitat de Puig i Oltra “que viuen intentant tapar els seus escàndols en lloc de gestionar” i ha recordat que “aquells que ens donaven tanta lliçons tenen ara no paren d'intentar tapar els seus casos de corrupció, tripijocs i imputacions”.

Tal com ha assenyalat “el PSOE ha convertit a la província en el laboratori de la corrupció socialista” i ha manifestat que “té a alcaldes imputats, per no parlar dels escàndols familiars de Puig per exemple”.

“La tempesta perfecta se suma amb un Govern socialista a Madrid, entregat també als nacionalistes radicals i a Podemos” que “està repercutint en baixades de pantalons en contra dels interessos generals de la província de Castelló” ja que “Sánchez ha promés per exemple als independentistes catalans un pla de Rodalia mentre bloqueja el de la Comunitat Valenciana” i ha lamentat que “la seua gestió s'ha traduït a multiplicar per 14 les incidències amb la seua gestió”.

Per a la dirigent popular, “el govern d'esquerra només està portant retallada en inversions, atur i desigualtat”.

Pujar