28 de novembre de 2020 28/11/20

Castelló ‘baixa la persiana’ davant el coronavirus

Castelló ‘baixa la persiana’ davant el coronavirus - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Castelló ‘baixa la persiana’ davant el coronavirus - (foto 2)

  L'augment de casos positius per coronavirus en la Comunitat Valenciana ha fet que molts negocis decidisquen suspendre les seues activitats per a previndre's del contagi. En les últimes hores, per exemple, s'han anat succeint els comunicats de tancament de diferents locals de la ciutat de Castelló on han decidit ‘baixar la persiana’ fins a un altre avís.

  Després de la suspensió de les festes de la Magdalena que arrancava la seua programació aquest cap de setmana, la decisió posa en escac a l'economia local que no sap quan es recuperarà ni quant temps durarà aquesta crisi. Malgrat això, des de l'Ajuntament insisteixen i envien un missatge de “tranquil·litat” a la ciutadania al mateix temps que demanen responsabilitat.

  “Tots els veïns pensen que quan facen qualsevol acció que la persona infectada pot ser un amic o familiar" deia aquest dijous l'alcaldessa Amparo Marco, qui insistia que no es convoquen actes multitudinaris a la ciutat.

  Locals tancats

  La decisió de tancar un negoci no és fàcil, però a vegades és necessària. Com diem, en les últimes hores han sigut molts els comerços que han comunicat el seu tancament entre ells els que són propietat del Grup El Vitet i Giuliani's Grup Gastronòmic. El mateix ocorre amb les tavernes de la capital.

  En el cas de les discoteques, algunes com a Mambo, Santos o Escàndol han confirmat que tanquen les seues portes de manera preventiva davant el coronavirus.

  Pujar