24 de setembre de 2020 24/9/20

El PP de Castelló aposta per la igualtat real

El PP de Castelló aposta per la igualtat real  - (foto 1)

  El Partit Popular de Castelló aposta per la igualtat real entre homes i dones. De fet, la nova executiva aprovada dissabte passat amb un 98% de suports dels compromisarios compta amb el mateix nombre de dones que d'homes sense haver imposat cap quota.

  Tal com ha explicat la secretària del PP de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, “desde el PP no creiem en les quotes i no hem fet nombre perquè hi haguera el mateix nombre d'homes que de dones” ja que “el únic criteri que hem seguit és el del talent i el d'apostar pels millors per a servir a la província de Castelló”.

  La responsable del PP de Castelló considera que “la vertadera aposta per la igualtat és la que no es diu, sinó la que es fa” i ha advertit que “pensem que la igualtat és alguna cosa que es demostra dia a dia ja que uns altres que s'omplen la boca amb aqueixos discursos després no mouen ni un dit per a fomentar la igualtat”.

  Elena Vicente-Ruiz ha explicat que “encara hi ha un llarg recorregut per a aconseguir la igualtat real i, per exemple, eliminar la bretxa salarial és alguna cosa que hem de fer entre tots, però sense imposicions”. La responsable popular ha recordat que el PP defensa la llibertat en lloc de les imposicions “i apostem pel talent i per provocar-ho” i ha advertit que “la executiva actual és un exemple, però hi ha uns altres, com la llista municipal del PP del El Toro que està composta per dones, sense anar més lluny”.

  Pujar