24 de novembre de 2020 24/11/20

Castelló, en alerta per fortes tempestes

Castelló, en alerta per fortes tempestes - (foto 1)
  • S'esperen pluges localment fortes en la segona meitat del dia

L'interior de la província de Castelló es troba en alerta aquest dimarts per forts ruixats i tempestes que seran especialment significatius durant la segona meitat del dia.

Segons la previsió realitzada des de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), la jornada estarà marcada per cels poc nuvolosos amb intervals de núvols alts que desembocaran en ruixats i tempestes a la vesprada, que podrien ser localment fortes en zones de l'interior de la província.

La situació s'estabilitzarà de cara al dimecres, per a quan malgrat la presència de núvols durant les primeres hores del dia la intensitat dels ruixats i tempestes en les zones de l'interior serà menor. A més, no es descarta que aquestes afecten també el litoral de forma més feble i ocasional.

Pel que fa a les temperatures, es mantindran sense canvis importants en els pròxims dies. Per províncies, de mitjana, s'esperen els següents valors: a València 27 graus de màximes i 18 de mínima; a Castelló 27 graus de màxima i mínimes de 16; i a Alacant s'aconseguiran els 26 graus de màxima i mínimes de 16 graus.

Pujar