elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Castellnovo aposta per dotar amb voreres els accessos al col·legi per a garantir la seguretat dels escolars i mestres

El PP de Castellnovo aposta per dotar amb voreres els accessos al col·legi per a garantir la seguretat dels escolars i mestres

  El Partit Popular de Castellnovo ha apostat per una inversió que permeta adequar els accessos al nou Col·legi Rural Agrupat Palancia-Espadán al qual a partir del pròxim curs acudiran més d'una trentena d'escolars. “L'objectiu és que s'habiliten circuits per als vianants que eviten riscos a la comunitat educativa, estudiants i docents, però de manera especial per als més xicotets”.

  Així ho ha transmés el portaveu del PP, Alejandro Selma, a la diputada provincial i portaveu adjunta en la Diputació, Mª Ángeles Pallarés, que aquesta setmana s'ha traslladat fins a la localitat per a conéixer les demandes del municipi.

  El nou centre educatiu que ocuparan els alumnes a partir del setembre vinent es troba en una zona pròxima a l'entorn urbà però envoltada de zones de cultiu. S'accedeix per una carretera que no posseeix vorals ni tampoc voreres, que no està delimitada i està pendent de senyalitzar.

  “El nostre plantejament, en positiu, és el de condicionar l'entorn perquè una vegada els xicotets acudisquen a les aules ho facen amb plenes garanties de seguretat enfront del trànsit rodat de vehicles”. En la zona no existeix zona d'aparcament però l'accés permet el pas de vehicles, “per la qual cosa considerem que seria una bona idea realitzar una inversió en l'entorn que permetera assegurar a les famílies que hi ha espais per al pas de vianants, delimitats, delimitats i assegurances”.

  Alejandro Selma manifesta el seu desig “de continuar aportant per Castellnovo perquè aqueix és l'objectiu de veïns que, com en el meu cas, hem decidit fer un pas en política”. “Les nostres idees, iniciatives i projectes en defensa d'aquest gran poble que mereix tot el millor”. “Treballar per Castellnovo és un privilegi i una il·lusió”, ha conclòs.

  Pujar