17 de gener de 2021 17/1/21

La Casa de la Cultura acollirà una conferència amb motiu del centenari de la Valltorta

  La Casa de la Cultura de Les Coves de Vinromà acollirà la conferència "100 anys d'un descobriment. L'art llevantí en el context de l'art prehistòric europeu", activitat organitzada per la Conselleria de Cultura en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat.

  Aquesta xarrada, l'entrada de la qual és gratuïta, es realitzarà dimecres que ve 12 d'abril a les 18 hores.

  Es tracta de la segona de les activitats celebrades en el municipi amb motiu de la commemoració del centenari de la Valltorta, després de l'exposició itinerant que ha estat en l'Església Vella de la població fins al passat 19 de març.

  La celebració del Dia Internacional del Llibre, que tindrà lloc en el municipi del 21 al 23 d'abril, també inclou diferents actes relacionats amb el descobriment d'aquestes pintures rupestres, entre ells el lliurament dels premis del Certamen Literari Ramon Ràmia, que enguany ha dedicat la seua temàtica a la Valltorta.

  L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que "el centenari de la Valltorta ens va a permetre conèixer i difondre la importància d'aquest Patrimoni de la Humanitat a través de les diferents activitats que estem programant. Animem als veïns i veïnes a acudir a la conferència per a descobrir informació interessant sobre aquest conjunt rupestre que tenim tan a prop".

  Pujar