28 de setembre de 2020 28/9/20

Caminada solidària a Canet lo Roig a favor de la lluita contra el càncer

  L'Ajuntament de Canet lo Roig i l'Assemblea Local de la Lluita Contra el Càncer han organitzat una interessant activitat de caràcter solidari. Es tracta d'una Ruta per les oliveres mil·lenàries i els participants podran realitzar aportacions econòmiques que es destinaran a costejar accions a favor de la lluita contra el càncer. En aquest sentit, l'alcaldessa, María Ángeles Pallarés, ha animat als veïns i gent de la comarca a sumar-se a la caminada, "tindrem l'oportunitat de col·laborar amb una bona causa i, alhora, fer esport a l'aire lliure en un paisatge incomparable com és el que conformen les nostres oliveres mil·lenàries, sense oblidar que l'exercici i una alimentació equilibrada són les claus principals per a portar una vida saludable", va assenyalar. 

  La cita és demà diumenge, dia 12 de maig, i la ruta comprén un recorregut de 8 quilòmetres d'escassa dificultat, "poden participar persones de totes les edats", va apuntar Pallarés. 

  Després de completar el recorregut i per a reposar forces, en el local polivalent s'oferirà un refrigeri. 

  Els interessats poden obtindre més informació a través del correu aecccanetloroig@gmail.com o posant-se en contacte amb els membres de la Junta.

   

  Pujar