elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els bombers professionals de la Diputació desinfecten Santa Magdalena de Polpís

Els bombers professionals de la Diputació desinfecten Santa Magdalena de Polpís
  • Efectius del Consorci Provincial amb seu al parc de Benicarló han actuat en les instal·lacions i en els locals públics i privats més utilitzats pel públic

MÉS FOTOS
Els bombers professionals de la Diputació desinfecten Santa Magdalena de Polpís - (foto 2)
Els bombers professionals de la Diputació desinfecten Santa Magdalena de Polpís - (foto 3)
Els bombers professionals de la Diputació desinfecten Santa Magdalena de Polpís - (foto 4)
Els bombers professionals de la Diputació desinfecten Santa Magdalena de Polpís - (foto 5)
Els bombers professionals de la Diputació desinfecten Santa Magdalena de Polpís - (foto 6)

El diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, ha informat que una dotació d'efectius del parc de bombers professionals del Baix Maestrat amb seu a Benicarló ha realitzat durant el dia de hui treballs preventius de desinfecció a Santa Magdalena de Polpís.

Segons ha detallat, han desplegat una intensa activitat de neteja entre altres zones en els accessos als xicotets comerços de la localitat, el centre de salut, el centre social de majors, una entitat bancària, la farmàcia, la parada de l'autobús, els contenidors, les diverses baranes existents en la via pública i l'Ajuntament. En tots aquests llocs han aplicat la dissolució d'hipoclorit sòdic que recomana el Ministeri de Sanitat.

D'aquesta manera, el Consorci Provincial de Bombers continua col·laborant amb els ajuntaments que el sol·liciten per a lluitar contra el coranavirus Covid-19 perquè com ha reiterat el diputat Ibáñez, «la nostra vocació i la nostra obligació és ajudar i estar al costat dels ajuntaments, especialment dels més xicotets».

 

Pujar