31 de maig de 2020 31/5/20

Els bombers acaben els acovardisques a Burriana però continuen treballant a Almassora, Benicarló i Orpesa

Els bombers acaben els acovardisques a Burriana però continuen treballant a Almassora, Benicarló i Orpesa - (foto 1)
  Videos
  https://www.elperiodic.com/val/pcastellon/bombers-acaben-acovardisques-burriana-pero-continuen-treballant-almassora-benicarlo-orpesa_673913
  https://www.elperiodic.com/val/pcastellon/bombers-acaben-acovardisques-burriana-pero-continuen-treballant-almassora-benicarlo-orpesa_673913
  MÉS FOTOS
  Els bombers acaben els acovardisques a Burriana però continuen treballant a Almassora, Benicarló i Orpesa - (foto 2)
  Els bombers acaben els acovardisques a Burriana però continuen treballant a Almassora, Benicarló i Orpesa - (foto 3)
  Els bombers acaben els acovardisques a Burriana però continuen treballant a Almassora, Benicarló i Orpesa - (foto 4)
  Els bombers acaben els acovardisques a Burriana però continuen treballant a Almassora, Benicarló i Orpesa - (foto 5)
  Els bombers acaben els acovardisques a Burriana però continuen treballant a Almassora, Benicarló i Orpesa - (foto 6)
  Els bombers acaben els acovardisques a Burriana però continuen treballant a Almassora, Benicarló i Orpesa - (foto 7)

  La província de Castelló intenta tornar a la normalitat després de l'històric aiguat que va caure dimarts passat a la nit i que va pillar als veïns per sorpresa i en ple estat d'alarma. Confinats a les seues cases i sense poder moure's per les inundacions, els bombers han hagut d'emprar-se a fons en les últimes hores per a dur a terme fins a 41 rescats en localitats com Burriana, Almassora, Benicarló o Oropesa.

  Perquè en aquestes localitats els efectius del Consorci Provincial de Bombers han estat treballant a preu fet per a acovardir l'aigua de molts locals i cases que han vist els seus mobles i objectes personals fer-se malbé per culpa de les inundacions.

  De fet, durant la jornada de dijous, han treballat 34 equips d'acovardisca amb dotacions de Bombers dels Parcs de Plana Baixa, Plana Alta, Baix Maestrat, Unitat de Maquinària i Logística, així com de 5 unitats de Bombers Forestals de la Generalitat assignades al Consorci.

  Els acovardisques, això si, ja s'han finalitzat a Borriana, i es continua treballant a Almassora, Benicarló i Orpesa. Cap que, des que es va iniciar l'episodi de pluges i fins a aquesta vesprada del dijous, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha realitzat 124 serveis, desglossats en 41 rescats i 83 acovardisques.

  Pujar