elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Blanch (PSPV-PSOE) es reuneix amb el grup municipal d’Alcudia de Veo per a fer arribar les seues demandes a les institucions

Blanch (PSPV-PSOE) es reuneix amb el grup municipal d’Alcudia de Veo per a fer arribar les seues demandes a les institucions
  • El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló valora el treball dels alcaldes i les alcaldesses socialistes durant els dos anys de "bon govern”

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, junt amb una representació de l'executiva provincial i càrrecs del partit, s'ha reunit amb el grup municipal de Alcudia de Veo per arreplegar les demandes del municipi i fer-les arribar a les institucions competents. En la reunió, Blanch ha valorat el treball que estan realitzant els alcaldes i les alcaldesses socialistes durant els dos anys de "bon govern" i ha ressaltat el "paper fonamental" que estan tenint en la gestió de la pandèmia i la recuperació, tal com ho va destacar en el VII Fòrum d'Alcaldesses, Alcaldes i Portaveus ‘Vicent Nebot’ que, sota el títol ‘Dos anys de bon govern. Liderant la Recuperació’, es va celebrar diumenge passat a l'Alcora.

El secretari general provincial ha destacat que "els i les socialistes estem liderant la bona gestió i estem prenent la davantera en la planificació del futur per liderar també la recuperació". A aquest respecte, Blanch ha destacat el paper de l'alcaldessa socialista María Eugenia Villar "com a exemple de la bona gestió" i ha valorat la rellevància d’Alcudia de Veo com a exemple de la gestió socialista en els municipis menuts a les comarques de l’interior.

La reunió està emmarcada en la roda de contactes activada per l'executiva provincial amb les agrupacions locals amb la finalitat d'apropar les agrupacions municipals a les institucions i poder realitzar d'altaveu de les demandes dels veïns i veïnes d'aquestes poblacions.

A la reunió han assistit l'alcaldessa d’Alcudia de Veo, María Eugenia Villar, i els regidors socialistes Mariano Molina Palanques i Enrique Niubo Edo. Villar ha destacat l'esforç realitzat durant la gestió de la pandèmia i la necessitat de seguir treballant. A més a més, Villar també ha fet referència a la importància del projecte de la depuradora municipal, que, en aquest moment, es troba en procés de licitació.

A la reunió també van estar la secretaria d'Organització i alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez; el vicesecretari provincial i alcalde de Sot de Ferrer, Ramón Martínez; la vicesecretària i senadora Ana Edo; i la vicesecretària Mari Carmen Aguilella; el vicesecretari i president de la Diputació de Castelló, José Martí; la vicesecretaria i diputada provincial, Ruth Sanz; la secretària de Comunicació, Eva Redondo i el secretari de Política Municipal i alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez.

Pujar