24 de setembre de 2020 24/9/20

Blanch: “El PSOE és el gran valedor de les polítiques socials i la millor manera de visualitzar-lo és estant en el territori”

Blanch: “El PSOE és el gran valedor de les polítiques socials i la millor manera de visualitzar-lo és estant en el territori” - (foto 1)
  • El grup de coordinació interinstitucional del PSPV de Castelló subratlla la importància de la mobilització a l’àmbit local de cara al 10N

El PSPV de Castelló ha reunit hui el seu grup de coordinació institucional amb l'objectiu d'articular iniciatives, intercanviar propostes i analitzar el panorama polític de cara a la convocatòria electoral del 10N. La reunió ha comptat amb la participació del secretari general del PSPV a la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch; la diputada en el Congrés Susana Ros; el diputat, sotssecretari d'Assumptes Institucionals i coordinador del grup, Germán Renau; la senadora i sotssecretària d'Acció Política i Territorial, Ana Edo; el senador Artemi Rallo; a més de representants d'altres institucions com la Subdelegació del Govern, la Diputació de Castelló o l'Ajuntament de Vila-real.

El també coordinador dels diputats de Castelló a les Corts Valencianes, Ernest Blanch, ha destacat la importància d'aquest grup interinstitucional per a coordinar l'activitat política i per a assumir el repte, davant les eleccions del pròxim 10 de novembre, de “visualitzar al Partit Socialista com el gran valedor de les polítiques socials i la millor manera de fer-ho és estant en el territori i sent pròxims a les demandes de la població”.

En aquest sentit, el secretari general del PSPV a la província de Castelló ha qualificat “d’essencial” la mobilització d'alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores “perquè el PSOE torne a guanyar les eleccions i es consolide com a primera força política a les nostres comarques”.

El coordinador del grup interinstitucional, Germán Renau, ha exposat els avantatges de comptar “amb un mecanisme de coordinació de les iniciatives municipals, provincials, autonòmiques i estatals amb l'objectiu de consolidar i enfortir les polítiques progressistes que milloren la qualitat de vida col·lectiva”.

La convocatòria electoral del 10N ha centrat bona part de les reflexions del grup de coordinació interinstitucional. Així, han coincidit que aquest nou període electoral “ens permet tornar a posar sobre la taula les propostes socialistes com a principal garantia de l'estabilitat i confiança que necessita el país que aconseguisquen mobilitzar a la ciutadania”. Per últim, han apel·lat “a la necessitat de treballar perquè el PSOE reforce la seua representació parlamentària per a superar el bloqueig a la formació d'un govern progressista”.

Pujar